پروتکل نقدینگی مبتنی بر آربیتروم به قیمت 7.5 میلیون دلار مورد سوء استفاده قرار گرفت.

IMG_20230528_141223_661

پروتکل نقدینگی مبتنی بر آربیتروم، پروتکل Jimbos، تنها سه روز پس از عرضه نسخه 2 به قیمت 7.5 میلیون دلار مورد بهره برداری قرار گرفته است.

پروتکل Jimbos مبتنی بر Arbitrum برای 4090 ETH به ارزش 7.5 میلیون دلار سه روز پس از عرضه نسخه 2 مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

 PeckShield گزارش داد که این هک به دلیل عدم کنترل پروتکل بر لغزش توکن‌های تحت کنترلش فعال شده است.PeckShield گزارش داد که این هک به دلیل عدم کنترل لغزش عملیات جابجایی نقدینگی است – به طوری که نقدینگی متعلق به پروتکل در محدوده قیمتی منحرف یا نامتعادل سرمایه‌گذاری می‌شود که در سوآپ معکوس برای سود مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

 هکر پروتکل نقدینگی از 5.9 میلیون دلار وام فلش برای انجام این حمله استفاده کرد.

پروتکل Jimbos مبتنی بر آربیتروم در ابتدا در 16 می راه اندازی شد. اما اندکی پس از راه اندازی آن، یک اشکال قرارداد هوشمند کار پروتکل را متوقف کرد. به کاربران گفته شد که با نسخه 1 تعامل نداشته باشند و منتظر نسخه 2 باشند. پس از هک نسخه 2، قیمت توکن از 0.25 دلار به 0.29 دلار 25 درصد کاهش یافته است.

Related Posts

Leave a comment