پس از واریز 1,000,000,000 دلار، مشتریان بانکی اپل برای دسترسی به پول خود با مشکل مواجه هستند.

IMG_20230606_105008_057

پس از واریز بیش از 1,000,000,000 دلار در عرض چند هفته، مشتریان حساب های پس انداز اپل می گویند که اکنون در تلاش برای برداشت وجوه خود هستند.

 در اواسط آوریل، خالق آیفون با غول مالی گلدمن ساکس همکاری کرد تا به کاربران اپل کارت اجازه دهد از طریق یک حساب پس انداز سود کسب کنند.

 وال استریت ژورنال گزارش می دهد که مشتریان محصول جدید اپل با مشکلات متعددی در دسترسی به وجوه خود مواجه هستند.

 برخی می گویند هفته ها طول کشید تا بتوانند پول خود را از حساب پس انداز اپل خود به بانک دیگری منتقل کنند. برخی دیگر ادعا می‌کنند که وجوه در حساب پس‌انداز اپل یا بانکی که می‌خواستند سپرده‌های خود را به آن جابجا کنند، نشان داده نمی‌شود.

 وال استریت ژورنال جزئیات پرونده کوین اسمیت را شرح می دهد که گفته بود ماه گذشته تلاش کرده است 10000 دلار از حساب پس انداز اپل خود به بانک دیگری منتقل کند. به گفته اسمیت، گلدمن ساکس به او گفت که حساب کاربری او برای اهداف امنیتی در حال بررسی است.

 اسمیت می‌گوید،

 «مردم اطلاع‌رسانی، حساب پس‌انداز اپل برای بهترین زمان آماده نیست. پول خود را به آنجا منتقل نکنید. اگر این کار را انجام دهید، اگر جرأت کنید سعی کنید به حساب دیگری برداشت یا انتقال دهید، پول شما را با “بررسی های امنیتی” گروگان نگه می دارند…

 تیم کوک برنامه شما برای شراکت با بانکی بود که پس انداز زندگی مردم را گروگان نگه می دارد؟ آیا می دانید نظر آنها این است که مردم نباید برای مدت طولانی به حساب پس انداز خود دست بزنند و با “بررسی های امنیتی” آن را اجرا می کنند؟

 گلدمن ساکس در پاسخ به درخواست وال استریت ژورنال برای اظهار نظر می‌گوید که «اکثریت قریب به اتفاق» مشتریان هر زمان که می‌خواهند وجوه خود را جابجا کنند، معاملات روانی را تجربه می‌کنند.

 پاسخ مشتری به حساب پس انداز جدید برای کاربران اپل کارت عالی و فراتر از انتظارات ما بوده است.در حالی که اکثریت قریب به اتفاق مشتریان هیچ تاخیری در انتقال وجوه خود نمی بینند، در تعداد محدودی از موارد، یک کاربر ممکن است به دلیل فرآیندهایی که برای کمک به محافظت از حساب های خود طراحی شده است، انتقال با تاخیر را تجربه کند.

 حساب پس‌انداز اپل به سپرده‌گذاران این امکان را می‌دهد تا 4.15 درصد بازدهی درصدی سالانه (APY) تولید کنند، که این شرکت می‌گوید 10 برابر میانگین ملی است.

Related Posts

Leave a comment