
انتظار ادامهی روند از تحلیلگران
در سه هفتهی اخیر بیتکوین بیش از ۴۰ درصد رشد داشته است که همین موضوع باعث تردید معاملهگران در خصوص ادامهی این روند و یا معکوس شدن آن شده است. در حال حاضر بیتکوین بین محدودهی مقاومتی ۲۵ هزار دلار و همچنین محدودهی حمایتی ۱۹.۵ دلار در حال نوسان میباشد که شکست هر یک از این محدودهها میتواند روندساز باشد. همچنین در حال حاضر میانگین قیمتی ۲۰۰ روزه بیتکوین ۲۱ هزار دلار میباشد.
بازگشت خوشبینی به کلان
به نظر میرسد تا تاریخ ۱ فوریه برای تعیین نرخ بهره توسط فدرال رزرو موجی از خوشبینی نسبت به شرایط کلان ایجاد شده است. در این بین در سطح کلان همچنان عدم قطعیتهای وجود دارد از جمله زمان بازگرداندن نرخ بهره به شرایط پیش از افزایش تورم. همچنین در این هفته نیز آمارهای اقتصادی مهمی از جمله انتشار تولید ناخالص ملی در روز ۲۶ ژانویه و همچنین دادهی PCE در روز ۲۷ ژانویه را خواهیم داشت.
ریزش پیوستهی DXY
با نزدیک شدن شاخص DXY به محدودهی حمایتی هفتگی خود، نگاهها به سرنوشت شاخص دلار دوخته شده است. در حال حاضر این شاخص در حدود 101.7 میباشد و با لمس محدودهی 101 به کف ۶ ماهه خود رسیده است در صورتی که مومنتوم منفی برای شاخص DXY ادامه پیدا کند، باید منتظر ادامهی مومنتوم صعودی برای داراییهای ریسکی باشیم.
مشخص شدن وضعیت درون شبکه
در ماه ژانویه شاهد رشد ۴۰ درصدی موجودیهای در سود بیتکوین هستیم. و همچنین شاخص NUPL نیز از محدودههای کف خود خارج شده است. در همین حال شاخص MVRV Z-Score نیز از محدوده صفر خارج شده است.
سختی شبکه در سقف تاریخی خود
در هفتهی جاری شاهد تنظیم مجدد سختی شبکه خواهیم بود که احتمالا شاهد تثبیت در محدودهی سقف تاریخی آن خواهیم بود. بر اساس اطلاعات BTC.com سختی شبکه در ۶ روز ۰.۵ درصد رشد کرده است. همچنین گلسنود در گزارش خود مشخص کرده است که ماینرها نسبت به ۳۰ روز گذشته بیتکوین کمتری در اختیار دارند.